Contact
Ervaringen 2017-02-16T16:36:04+00:00

Ervaringen

ONTROEREND

Lieve Marian. Wat was je geweldig gisteren. Mede dankzij jou hebben we een top dag gehad. Iedereen had het over jou. Wat lief dat je nog even wat gezongen hebt, was heel ontroerend. Nogmaals erg bedankt namens ons. Groetjes P&E ?

PRACHTMENS

Zitten nog even de bruiloft door te nemen en moest ff aan je denken. Ik vind je een prachtmens! Dank je wel dat je ons op zo’n unieke manier hebt getrouwd en voor het feit dat je ons zo op ons gemak hebt gesteld. De sfeer was geweldig, superbedankt en ik wens je heel veel liefs en superveel geluk voor de toekomst.

M & M

DANKBAAR

Ondertussen is het morgen alweer een maand geleden dat mijn dochter getrouwd is. Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige wijze waarop je dit prachtige paar getrouwd hebt. Ik vond het zo knap dat je met geen woord rond de situatie rond mijn echtgenoot gesproken hebt, waardoor alle aandacht naar het bruidspaar ging. Daar ben ik zo blij mee!! We wilden er ook echt een feestdag van maken. En dat is door jouw fijn besnaard optreden gelukt.

Een week later is mijn man overleden. Het is voor ons allen zo bijzonder dat hij toch nog bij de bruiloftsplechtigheid aanwezig kon zijn.

Ik kijk met heel veel dankbaarheid en vreugde terug naar de huwelijksplechtigheid. Heel veel dank.

GROTE GLIMLACH!

Wat hebben we genoten!!

Met een grote glimlach denken we terug aan jouw mooie woorden en lieve wensen.

Dat ze maar uit mogen komen. We houden je op de hoogte. Blij dat jij dit voor ons kon doen.

Veel liefs

J & M

ONZE DAG!

Bedankt voor je mooie woorden, bedankt voor de leuke en toch ook ontroerende sfeer die je hebt neergezet op onze “dag”. We hadden ons geen leukere en betere trouwambtenaar kunnen wensen.

bedankt

H & B

PRECIES GOED!

Hartelijk dank voor je mooie woorden en de ceremonie. Niet te veel en precies wat we graag wilden, zo mooi.

Heel erg bedankt!!

Groetjes M & W

GENOTEN!

Ontzettend bedankt voor de prachtige, persoonlijke speech en de gezellige informele sfeer die je wist te creëren. We hebben erg genoten en zouden het graag nog eens doen….geintje. Als je ooit eens in de buurt bent en zin hebt in n kop thee, dan ben je van harte welkom!!!!

Liefs S & J en onze twee boefjes

SUPERDAG!

Bedankt voor je ontzettend leuke toespraak. We hebben een superdag gehad.

Jouw aandeel van de dag is erg gewaardeerd.

Groetjes

E&B

MOOI!

Door jouw was onze trouwdag, ondanks de vele regen, een stralende prachtige dag. Wat heb je mooi gesproken. Door jouw woorden leek het of mijn moeder er toch gewoon bij was. Zo mooi bedankt!

We zien je over 2 maanden weer als je onze vrienden gaat trouwen, dus hoeven we gelukkig nog geen afscheid te nemen.

F & N

GOEDE GEVOELENS!

Heel erg bedankt voor de leuke en persoonlijke toespraak.

We kijken er met goede gevoelens op terug.

Liefs, D & M

TE GEK!

Wij wilden iets geks en dat hebben we gekregen. Een Engels sprookje, helemaal te gek!!

Zo op ons lijf geschreven en met een happy end. Wij en alle gasten hebben genoten, echt fantastisch. helemaal te gek!!!

A & S

WARM!

Zo blij dat jij, zo’n warm mooi mens als jij ons hertrouwd hebt. Jouw woorden zorgden voor een warme kring om ons heen, waarin alle kinderen in het zonnetje werden gezet. Onze liefde werd door jou op een hoger niveau getild. De cirkel is nu rond.

H&E en kinderen

BIJZONDER GESLAAGD!

Bij deze willen we je graag nogmaals heel hartelijk danken voor de ontzettend leuke manier waarop je ons getrouwd hebt. Bedankt voor jouw unieke inbreng op deze voor ons bijzonder geslaagde dag.

Hartelijke groeten van ons twee R & N

TOP!

Wat was het een geweldige dag!

We willen je nogmaals danken voor jouw aandeel hierbij!! Top!!!
We wensen jou alle goeds voor de toekomst, maak veel bruidsparen blij.
En je mag altijd langskomen in Woerden!

Heel veel liefs xx E & N

WARM

Graag willen we je nogmaals bedanken voor de prachtige wijze waarop je ons huwelijk hebt ingewijd.

Ook van onze gasten krijgen wij veel complimenten voor de warme, enthousiaste en open wijze waarop je de ceremonie kleur hebt gegeven.

Met warme groet,

R & D

GEWAARDEERD

Hierbij willen we je nog eens hartelijk danken voor de mooie huwelijksvoltrekking.

We hebben het allemaal erg gewaardeerd, de dag was mede door jou zo geslaagd.

Met hartelijke groet,
L & R

UNIEK & LUDIEK

Zo’n uniek, ludiek, lief en sprankelend mensen mens als trouwambtenaar gun je iedereen! Niet alleen wij maar met ons ook de gasten waren tranen aan het wegpinken, zowel van ontroering als van het lachen…

Marian gaf ons vanaf het eerste gesprek direct vertrouwen dat deze dag fantastisch zou gaan worden. De juiste woorden, ruimte voor een serieuze twist afgewisseld met fantastische snelle en rake humor.

Niet alleen wij waren onder de indruk, ook onze gasten hebben het nu (bijna een jaar later) nog steeds over de fantastische sfeer die Marian heeft weten neer te zetten.

Zoek je iemand die je als individu én als stel voor alle gasten herkenbaar neerzet dan is Marian de absolute must have

Liefs S. & B.

PERSOONLIJK

Marian nam tijdens het voorgesprek bij ons thuis echt de tijd voor ons, waardoor haar toespraak in het gemeentehuis heel persoonlijk en erg leuk was. Bovendien wist ze mijn man tijdens de ceremonie gerust te stellen toen de spanning hem even te veel werd. Ik denk dat Marian in staat is om van ieder huwelijk, in welke vorm dan ook, een mooie en gedenkwaardige gelegenheid te maken.

Groetjes,

M. en M.

LOL!

Op 1 van de foto’s zie je dat wij enorm veel lol hebben om je verhaal, dat is ook hoe wij de hele plechtigheid hebben ervaren. Je hebt ons verhaal zo goed naverteld, dat wij weer helemaal terug gingen naar onze eerste date. Je dikte het verhaal op een goede manier aan! Door jouw manier van spreken was het een echt een ontspannen bijeenkomst, waar wij met een dikke glimlach op terug kijken. We kregen ook vele reacties van onze gasten over hoe leuk je overkwam en met een super verhaal.

Groet P & W

SUPERMOOI!

We willen je nogmaals bedanken voor de supermooie ceremonie.
Je hebt onze dag echt bijzonder gemaakt!

Fijn weekend!

Liefs,

J&T

PRETTIG!

Inmiddels is het alweer even geleden dat S. en ik in het huwelijk zijn getreden. De foto’s zijn gesorteerd en kaarten ingeplakt. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag!

Middels deze mail wil ik u ook nog even bedanken. We hebben het als erg prettig ervaren hoe u de huwelijksvoltrekking heeft gedaan. Ook onze gasten waren erg enthousiast en vonden het prettig/leuk om naar te luisteren en bij te wonen. Onze complimenten 😉

Groeten,
E.

TROUWEN EN EEN KIND!

Iets eerder dan gedacht is onze dochter geboren! Wat een tijd niet te geloven, …. de ene week trouwen en een week later een kind. Alles gaat voorspoedig en we genieten. We willen je toch graag laten weten dat we enorm hebben genoten van onze trouwdag. Jouw bijdrage daaraan hebben we erg gewaardeerd! Wat een top-speech, helemaal onze stijl! We hebben naderhand ook vele positieve reacties ontvangen. Dus bij deze, de credits voor jou!

Dank voor alles,

graag tot kijk!

C&M en de kleine

ZIJN JULLIE OOK

Enthousiast geworden?

BEL VOOR MEER INFORMATIE