Contact
Ervaringen2017-02-16T16:36:04+01:00

Ervaringen

H & B

ONZE DAG!

Bedankt voor je mooie woorden, bedankt voor de leuke en toch ook ontroerende sfeer die je hebt neergezet op onze “dag”. We hadden ons geen leukere en betere trouwambtenaar kunnen wensen.

bedankt

H & B

Kevin en Samantha

Lieve Marian,

Nog even een woordje van dank voor de fantastische ceremonie gisteren.

Persoonlijk (soms even emotioneel) met een enorme dosis humor, wij vonden het prachtig, we hebben een fantasische dag gehad, onwijs bedankt daarvoor! We hadden ons geen mooiere ceremonie kunnen wensen.

Een aantal van onze gasten gaf aan dat het de leukste huwelijksceremonie was die zie ze ooit hebben gezien ☺!

Nogmaals dank!! Wij gaan nog even nagenieten..

Groetjes Kevin en Samantha

Jeroen & Sanne

Ondanks de corona hebben wij een fantastisch mooi huwelijksfeest gehad mede door jouw blije optimistische vrolijke aanwezigheid en mooie eerlijke persoonlijke wijze woorden. Jij bent echt een topper. Super bedankt!!!

Jeroen & Sanne

Dieuwke

Bart vond het eerst maar onzin en overdreven  dat ik perse jou als trouwambtenaar wilde. Maar wat waren we blij met jou!! Jij hebt de hele ceremonie naar een hoger level getransformeerd. Zo intiem, zo persoonlijk, zo lief, zo warm. Mijn vader was zo mooi aanwezig, dat maakte het voor mij extra bijzonder en zo waardevol. Heel erg bedankt lieve Marian, ik had me geen mooiere huwelijksplechtigheid kunnen wensen. Of zoals Bart zei: “Je had helemaal gelijk schat, het koste wat extra, maar dan heb je ook wat.”

Liefs vanuit Friesland en de uitnodiging voor het Skutsesielen staat!

Liefs Bart en Dieuwke

Riny (getuige voor Maarten)

Hallo Marian,

Wat fijn dat ik je heb leren kennen op deze mooie trouwdag, net voor de ontmoeting vooraf op de parkeerplaats stond ik mij te verbazen over de zilveren rand om de wolken terwijl jij, als in een film  kwam aanrijden in je auto. Ik had meteen het gevoel erbij dat jij de trouwambtenaar moest zijn, en we kregen een gezellig gesprek waar ik eigenlijk al op hoopte nadat je mij had gebeld, met de opdracht iets te bedenken om  vóór het tekenen als  getuige het bruidspaar mee te verassen. Wat ongelooflijk leuk en origineel was dat trouwens, ieder op zijn eigen “wijsje”.

Ieder had een bijdrage, bij mij werd het een gedicht…..

Wat heb jij de ceremonie ongelooflijk mooi gemaakt, je bent écht en oprecht een geweldige BABS met pakkende stem, inzicht, humor en passie. Je  wist alle scherpe randjes eraf te halen door iedereen ( ! )  heel natuurlijk te benoemen in je speech.

Er waren momenten dat je een speld kon horen vallen, andere momenten veel schater gelach en gegniffel om je vrolijke manier van spreken, je ondeugende kwinkslagen en vooral je oprechtheid en diepe  betrokkenheid bij het bruidspaar, én al hun geliefden. Het heeft mij diep geraakt, het kon niet mooier en ik wil je dat heel graag vertellen, dus daarom stuur ik je deze mail. Weliswaar een paar dagen later, want het moest eerst even bezinken.

Ik vond het he-le-maal geweldig en met mij velen, dat weet ik zeker,

Het was een dag om door een ringetje te halen,

zeker dankzij JOU X

Niemand had dit beter gekund

Lieve Marian,

Ontzettend bedankt voor de prachtige en betrokken manier waarop je ons huwelijk hebt voltrokken. Al bij het voorbereidende gesprek leek het alsof we elkaar al jaren kenden. Je begreep meteen wat we van de plechtigheid wilden, maar ook hoe wij in het leven staan en waarom we zo goed bij elkaar passen. Bij de plechtigheid heb je aan al onze verzoeken voldaan, alles ging precies zoals we hadden gehoopt !

Jij zorgde tot in detail voor de persoonlijke sfeer die wij zo gewenst hadden! Het belangrijkste was natuurlijk jouw prachtige speech over ons, over onze achtergrond en over waarom we zo goed bij elkaar passen. Heel veel dank daarvoor! We kunnen ons niet voorstellen dat iemand dit beter had gekund dan jij !!!!!

Twee weken voor onze huwelijksdag verscheen jij bij ons thuis. Een warme gloed schreed ons huis binnen en na tien minuten belandden we midden in de essentie van het leven, inclusief hoogte- en dieptepunten. We dachten hardop, kregen weerwoord en bevestiging tegelijk. Gelijkenissen aan levenservaringen kwamen boven drijven. Nadat je weg was, barstten we allebei van de positieve energie.

‘Moment suprême’ met kinderen en kleinkinderen ontmoetten we je op de trap van het stadhuis. Je ontving ons allerhartelijkst, toonde ons de mooie spots van het gebouw op weg naar de trouwzaal. Bij wijze van ceremonie, hield je een hartverwarmend verhaal, zo to the point dat ik er tranen van moest weg pinken. Ontroerd zag ik opeens voor het eerst ‘mijn man’ staan en bekroop mij een heel bestendig diep warm gevoel dat tot nu toe is gebleven.

Gewoon gelukkig voor altijd:
We zijn drie dagen verder, gelukkig als daarvoor, maar toch ook een beetje anders: we zijn met elkaar, naast elkaar en nu ook een beetje van elkaar. En het belangrijkste: het is zó goed, zó oprecht, zó alles op zijn plaats, er is rust die ik eerder in mijn leven niet zó heb mogen ervaren.
Jij zag die rust, en zag dat het goed was bij binnenkomst van ons huis. Jij was degene die uit ons haalde wat er al zat en dat in een schitterende toespraak hebt verwoord. Je bent voor ons een katalisator geweest van de verdieping van onze relatie en wij zijn je daar heel dankbaar voor en zullen je nooit vergeten.

ONTROEREND

Lieve Marian. Wat was je geweldig gisteren. Mede dankzij jou hebben we een top dag gehad. Iedereen had het over jou. Wat lief dat je nog even wat gezongen hebt, was heel ontroerend. Nogmaals erg bedankt namens ons. Groetjes P&E ?

PRACHTMENS

Zitten nog even de bruiloft door te nemen en moest ff aan je denken. Ik vind je een prachtmens! Dank je wel dat je ons op zo’n unieke manier hebt getrouwd en voor het feit dat je ons zo op ons gemak hebt gesteld. De sfeer was geweldig, superbedankt en ik wens je heel veel liefs en superveel geluk voor de toekomst.

M & M

DANKBAAR

Ondertussen is het morgen alweer een maand geleden dat mijn dochter getrouwd is. Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige wijze waarop je dit prachtige paar getrouwd hebt. Ik vond het zo knap dat je met geen woord rond de situatie rond mijn echtgenoot gesproken hebt, waardoor alle aandacht naar het bruidspaar ging. Daar ben ik zo blij mee!! We wilden er ook echt een feestdag van maken. En dat is door jouw fijn besnaard optreden gelukt.

Een week later is mijn man overleden. Het is voor ons allen zo bijzonder dat hij toch nog bij de bruiloftsplechtigheid aanwezig kon zijn.

Ik kijk met heel veel dankbaarheid en vreugde terug naar de huwelijksplechtigheid. Heel veel dank.

GROTE GLIMLACH!

Wat hebben we genoten!!

Met een grote glimlach denken we terug aan jouw mooie woorden en lieve wensen.

Dat ze maar uit mogen komen. We houden je op de hoogte. Blij dat jij dit voor ons kon doen.

Veel liefs

J & M

ONZE DAG!

Bedankt voor je mooie woorden, bedankt voor de leuke en toch ook ontroerende sfeer die je hebt neergezet op onze “dag”. We hadden ons geen leukere en betere trouwambtenaar kunnen wensen.

bedankt

H & B

PRECIES GOED!

Hartelijk dank voor je mooie woorden en de ceremonie. Niet te veel en precies wat we graag wilden, zo mooi.

Heel erg bedankt!!

Groetjes M & W

GENOTEN!

Ontzettend bedankt voor de prachtige, persoonlijke speech en de gezellige informele sfeer die je wist te creëren. We hebben erg genoten en zouden het graag nog eens doen….geintje. Als je ooit eens in de buurt bent en zin hebt in n kop thee, dan ben je van harte welkom!!!!

Liefs S & J en onze twee boefjes

SUPERDAG!

Bedankt voor je ontzettend leuke toespraak. We hebben een superdag gehad.

Jouw aandeel van de dag is erg gewaardeerd.

Groetjes

E&B

MOOI!

Door jouw was onze trouwdag, ondanks de vele regen, een stralende prachtige dag. Wat heb je mooi gesproken. Door jouw woorden leek het of mijn moeder er toch gewoon bij was. Zo mooi bedankt!

We zien je over 2 maanden weer als je onze vrienden gaat trouwen, dus hoeven we gelukkig nog geen afscheid te nemen.

F & N

GOEDE GEVOELENS!

Heel erg bedankt voor de leuke en persoonlijke toespraak.

We kijken er met goede gevoelens op terug.

Liefs, D & M

TE GEK!

Wij wilden iets geks en dat hebben we gekregen. Een Engels sprookje, helemaal te gek!!

Zo op ons lijf geschreven en met een happy end. Wij en alle gasten hebben genoten, echt fantastisch. helemaal te gek!!!

A & S

WARM!

Zo blij dat jij, zo’n warm mooi mens als jij ons hertrouwd hebt. Jouw woorden zorgden voor een warme kring om ons heen, waarin alle kinderen in het zonnetje werden gezet. Onze liefde werd door jou op een hoger niveau getild. De cirkel is nu rond.

H&E en kinderen

BIJZONDER GESLAAGD!

Bij deze willen we je graag nogmaals heel hartelijk danken voor de ontzettend leuke manier waarop je ons getrouwd hebt. Bedankt voor jouw unieke inbreng op deze voor ons bijzonder geslaagde dag.

Hartelijke groeten van ons twee R & N

TOP!

Wat was het een geweldige dag!

We willen je nogmaals danken voor jouw aandeel hierbij!! Top!!!
We wensen jou alle goeds voor de toekomst, maak veel bruidsparen blij.
En je mag altijd langskomen in Woerden!

Heel veel liefs xx E & N

WARM

Graag willen we je nogmaals bedanken voor de prachtige wijze waarop je ons huwelijk hebt ingewijd.

Ook van onze gasten krijgen wij veel complimenten voor de warme, enthousiaste en open wijze waarop je de ceremonie kleur hebt gegeven.

Met warme groet,

R & D

GEWAARDEERD

Hierbij willen we je nog eens hartelijk danken voor de mooie huwelijksvoltrekking.

We hebben het allemaal erg gewaardeerd, de dag was mede door jou zo geslaagd.

Met hartelijke groet,
L & R

UNIEK & LUDIEK

Zo’n uniek, ludiek, lief en sprankelend mensen mens als trouwambtenaar gun je iedereen! Niet alleen wij maar met ons ook de gasten waren tranen aan het wegpinken, zowel van ontroering als van het lachen…

Marian gaf ons vanaf het eerste gesprek direct vertrouwen dat deze dag fantastisch zou gaan worden. De juiste woorden, ruimte voor een serieuze twist afgewisseld met fantastische snelle en rake humor.

Niet alleen wij waren onder de indruk, ook onze gasten hebben het nu (bijna een jaar later) nog steeds over de fantastische sfeer die Marian heeft weten neer te zetten.

Zoek je iemand die je als individu én als stel voor alle gasten herkenbaar neerzet dan is Marian de absolute must have

Liefs S. & B.

PERSOONLIJK

Marian nam tijdens het voorgesprek bij ons thuis echt de tijd voor ons, waardoor haar toespraak in het gemeentehuis heel persoonlijk en erg leuk was. Bovendien wist ze mijn man tijdens de ceremonie gerust te stellen toen de spanning hem even te veel werd. Ik denk dat Marian in staat is om van ieder huwelijk, in welke vorm dan ook, een mooie en gedenkwaardige gelegenheid te maken.

Groetjes,

M. en M.

LOL!

Op 1 van de foto’s zie je dat wij enorm veel lol hebben om je verhaal, dat is ook hoe wij de hele plechtigheid hebben ervaren. Je hebt ons verhaal zo goed naverteld, dat wij weer helemaal terug gingen naar onze eerste date. Je dikte het verhaal op een goede manier aan! Door jouw manier van spreken was het een echt een ontspannen bijeenkomst, waar wij met een dikke glimlach op terug kijken. We kregen ook vele reacties van onze gasten over hoe leuk je overkwam en met een super verhaal.

Groet P & W

SUPERMOOI!

We willen je nogmaals bedanken voor de supermooie ceremonie.
Je hebt onze dag echt bijzonder gemaakt!

Fijn weekend!

Liefs,

J&T

PRETTIG!

Inmiddels is het alweer even geleden dat S. en ik in het huwelijk zijn getreden. De foto’s zijn gesorteerd en kaarten ingeplakt. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag!

Middels deze mail wil ik u ook nog even bedanken. We hebben het als erg prettig ervaren hoe u de huwelijksvoltrekking heeft gedaan. Ook onze gasten waren erg enthousiast en vonden het prettig/leuk om naar te luisteren en bij te wonen. Onze complimenten 😉

Groeten,
E.

TROUWEN EN EEN KIND!

Iets eerder dan gedacht is onze dochter geboren! Wat een tijd niet te geloven, …. de ene week trouwen en een week later een kind. Alles gaat voorspoedig en we genieten. We willen je toch graag laten weten dat we enorm hebben genoten van onze trouwdag. Jouw bijdrage daaraan hebben we erg gewaardeerd! Wat een top-speech, helemaal onze stijl! We hebben naderhand ook vele positieve reacties ontvangen. Dus bij deze, de credits voor jou!

Dank voor alles,

graag tot kijk!

C&M en de kleine

ZIJN JULLIE OOK

Enthousiast geworden?

BEL VOOR MEER INFORMATIE
Ga naar de bovenkant