MOGELIJKE

Trouwlocaties

Vaak worden kosten nog moeite gespaard, een sprookjeshuwelijk met alles erop en eraan, soms is alles heel eenvoudig en intiem en net zo ontroerend prachtig. Ik trouw in jullie gemeentehuis, op een landgoed met kasteel, onder een grote boom in het bos, in het ziekenhuis, op het strand, in het buitenland of in eigen achtertuin. Er zijn tal van prachtige, romantische plekjes. Er zijn zoveel mogelijkheden, die bespreek ik graag met jullie. Een paar voorbeelden zie je hieronder.

KASTELEN

Kasteel Sypestein, Loosdrecht

De intimiteit van het kasteel en de prachtige inrichting van de Lage Zaal met zeventiende-eeuwse meubelen en portretten maken voor veel bruidsparen Sypesteyn tot de romantische locatie bij uitstek voor de voltrekking van hun huwelijk. Deze trouwzaal biedt plaats aan maximaal 50 gasten.

Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is uniek, eigentijds en sfeervol.

Kasteel de Haar, Haarzuilens

In het uitgestrekte park met riante waterpartijen en romantische stijltuinen ligt Kasteel de Haar Utrecht met de bijbehorende eeuwenoude kapel. Huwelijken worden voltrokken in de kapel, in het kasteel of buiten in de tuinen

AAN HET WATER

PORTO, Loosdrecht

Wijdemeren is een aantrekkelijke gemeente om in te trouwen door 14 unieke trouwlocaties. Officieel geregistreerd als trouwlocatie biedt Porto* Loosdrecht dé plek met het mooiste uitzicht over de haven en de plas om een onvergetelijke dag te beleven.

Finley, het Witte Huis, Loosdrecht

Finley heeft als officieel geregistreerde trouwlocatie alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. De huwelijksvoltrekking vind plaats in ‘The View’, een ruimte vol verse bloemen met het best denkbare uitzicht over het water.

OVERIG

Land van Belofte, Moerkapelle

In het Groene Hart van de Randstad, centraal tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag, grenzend aan de golfbaan Bentwoud, ligt het landgoed het Land van Belofte. Het sfeervolle karakter en de aangename uitstraling van het Land van Belofte zorgen ervoor dat de huwelijksdag er een wordt om nooit te vergeten. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om elkaar midden in de tuin of boomgaard het jawoord te geven.

Vrije locatie

Trouwen op een locatie naar keuze.