BEËDIGD TROUWAMBTENAAR

MARIAN VAN VELUWEN

Met een warm hart zet ik me volledig en vol enthousiasme in om de ceremonie die sfeer mee te geven die het bruidspaar wenst. Mijn taak is om een mooie unieke trouwplechtigheid neer te zetten, met de juiste mix van diepgang en humor, waarin verleden, heden en toekomst harmonieus bij elkaar komen, een ceremonie met de juiste uitstraling en vorm, precies zoals jullie het wensen.

Gedurende mijn jarenlange ervaring trouwde ik: jonge stelletjes, stellen met een verwachtingsvolle bolle buik of met grote kinderen die zelf al getuigen mochten zijn, mensen die na een scheiding weer opnieuw in de liefde geloven en die er samen weer helemaal voor gaan. Sommige liefdesparen heb ik zelfs mogen hertrouwen en dat was heel bijzonder. Mijn oudste bruidspaar was ver boven de 80, maar nog zeer jong van geest. Al mijn bruidsparen kunnen met warme herinneringen terug kijken op die ene onvergetelijke dag.

Wie, wat en waar

Vaak worden kosten nog moeite gespaard, een sprookjeshuwelijk met alles erop en eraan, soms is alles heel eenvoudig en intiem en net zo ontroerend prachtig. Ik trouw op het raadhuis, op een landgoed met kasteel, onder een grote boom in het bos, in het ziekenhuis, op het strand, in het buitenland of in eigen achtertuin.

Ik trouw verpleegsters, meesters in de rechten, boswachters, onderwijzers, kapsters, professoren, autopoetsers, bekende Nederlanders, parkeerwachters, dominees, violisten en artsen. Ik trouw net zo graag man en vrouw als man en man of vrouw en vrouw.

Ieder mens is uniek, maar sommige mensen zijn net even unieker dan anderen.
Marian van Veluwen is zo iemand. Wanneer zij binnenkomt kijkt iedereen verrast op. Er gaat een onontkoombare opgewektheid van haar uit, een levenslust en warmte, die ze moeiteloos op anderen overbrengt. Zij is een analytisch denker, met een unieke woordkeus en is ten aller tijden integer. Zij past zich naadloos in ieder gezelschap aan. Door haar aanstekelijke gevoel voor humor altijd omringd door haar zo unieke menselijke warmte is het heerlijk om met haar te werken.

SCHRIJFSTER YVONNE KROONENBERG

0
HUWELIJKEN
0
LOCATIES
0
UNIEKE TROUWAMBTENAAR
“Je trouwt niet om geluk te vinden, maar om geluk te delen.”

MARIAN VAN VELUWEN