Lieve Marian,

Ontzettend bedankt voor de prachtige en betrokken manier waarop je ons huwelijk hebt voltrokken. Al bij het voorbereidende gesprek leek het alsof we elkaar al jaren kenden. Je begreep meteen wat we van de plechtigheid wilden, maar ook hoe wij in het leven staan en waarom we zo goed bij elkaar passen. Bij de plechtigheid heb je aan al onze verzoeken voldaan, alles ging precies zoals we hadden gehoopt !

Jij zorgde tot in detail voor de persoonlijke sfeer die wij zo gewenst hadden! Het belangrijkste was natuurlijk jouw prachtige speech over ons, over onze achtergrond en over waarom we zo goed bij elkaar passen. Heel veel dank daarvoor! We kunnen ons niet voorstellen dat iemand dit beter had gekund dan jij !!!!!

Twee weken voor onze huwelijksdag verscheen jij bij ons thuis. Een warme gloed schreed ons huis binnen en na tien minuten belandden we midden in de essentie van het leven, inclusief hoogte- en dieptepunten. We dachten hardop, kregen weerwoord en bevestiging tegelijk. Gelijkenissen aan levenservaringen kwamen boven drijven. Nadat je weg was, barstten we allebei van de positieve energie.

‘Moment suprême’ met kinderen en kleinkinderen ontmoetten we je op de trap van het stadhuis. Je ontving ons allerhartelijkst, toonde ons de mooie spots van het gebouw op weg naar de trouwzaal. Bij wijze van ceremonie, hield je een hartverwarmend verhaal, zo to the point dat ik er tranen van moest weg pinken. Ontroerd zag ik opeens voor het eerst ‘mijn man’ staan en bekroop mij een heel bestendig diep warm gevoel dat tot nu toe is gebleven.

Gewoon gelukkig voor altijd:
We zijn drie dagen verder, gelukkig als daarvoor, maar toch ook een beetje anders: we zijn met elkaar, naast elkaar en nu ook een beetje van elkaar. En het belangrijkste: het is zó goed, zó oprecht, zó alles op zijn plaats, er is rust die ik eerder in mijn leven niet zó heb mogen ervaren.
Jij zag die rust, en zag dat het goed was bij binnenkomst van ons huis. Jij was degene die uit ons haalde wat er al zat en dat in een schitterende toespraak hebt verwoord. Je bent voor ons een katalisator geweest van de verdieping van onze relatie en wij zijn je daar heel dankbaar voor en zullen je nooit vergeten.