Hallo Marian,

Wat fijn dat ik je heb leren kennen op deze mooie trouwdag, net voor de ontmoeting vooraf op de parkeerplaats stond ik mij te verbazen over de zilveren rand om de wolken terwijl jij, als in een film  kwam aanrijden in je auto. Ik had meteen het gevoel erbij dat jij de trouwambtenaar moest zijn, en we kregen een gezellig gesprek waar ik eigenlijk al op hoopte nadat je mij had gebeld, met de opdracht iets te bedenken om  vóór het tekenen als  getuige het bruidspaar mee te verassen. Wat ongelooflijk leuk en origineel was dat trouwens, ieder op zijn eigen “wijsje”.

Ieder had een bijdrage, bij mij werd het een gedicht…..

Wat heb jij de ceremonie ongelooflijk mooi gemaakt, je bent écht en oprecht een geweldige BABS met pakkende stem, inzicht, humor en passie. Je  wist alle scherpe randjes eraf te halen door iedereen ( ! )  heel natuurlijk te benoemen in je speech.

Er waren momenten dat je een speld kon horen vallen, andere momenten veel schater gelach en gegniffel om je vrolijke manier van spreken, je ondeugende kwinkslagen en vooral je oprechtheid en diepe  betrokkenheid bij het bruidspaar, én al hun geliefden. Het heeft mij diep geraakt, het kon niet mooier en ik wil je dat heel graag vertellen, dus daarom stuur ik je deze mail. Weliswaar een paar dagen later, want het moest eerst even bezinken.

Ik vond het he-le-maal geweldig en met mij velen, dat weet ik zeker,

Het was een dag om door een ringetje te halen,

zeker dankzij JOU X